SP Venray verspreidt posters tegen sluiting huisartsenpost

Print
SP Venray verspreidt posters tegen sluiting huisartsenpost

De poster van de SP. Afbeelding: SP Venray

Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck -

Om te protesteren tegen de sluiting van de huisartsenpost in Venray heeft de Socialistische partij posters laten maken.

De posters, die voor het raam gehangen kunnen worden, zijn te bestellen via de website van de SP. Verder vraagt de partij Venraynaren selfies met de poster op te sturen, zodat ze er een collage van gemaakt kan worden. De SP wil die in maart aanbieden aan de Noord-Limburgse huisartsenvereniging Cohesie. Die is van plan de Venrayse huisartsenpost per 1 april te sluiten.

Lees ook: Huisartsenpost Venray gaat alle protesten ten spijt per 1 april volgend jaar dicht

De SP houdt 21 december via het programma Zoom een digitale protestbijeenkomst tegen de sluiting met onder anderen Tweede Kamerlid Henk van Gerven. De bijeenkomst begint om 19.30 uur. De ondertekenaars van de petitie tegen de sluiting van de HAP en de leden van de SP Facebookgroep krijgen een link voor deze bijeenkomst .

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu