Vaals Verbind(t) roept inwoners op hun kerstwens in de boom te hangen

Print
Vaals Verbind(t) roept inwoners op hun kerstwens in de boom te hangen

Afbeelding: Mitchell Giebels

Vijlen / Lemiers / Vaals / Camerig / Holset / Mamelis -

Vaals Verbind(t), een stichting die onlangs is opgericht, roept alle Vaalsenaren op vanaf 20 december een kerstwens op de hangen in de diverse kerstbomen die daarvoor zijn neergezet. De vier mooiste wensen worden beloond met een cadeaubon, maar er wordt ook gekeken of sommige wensen uitgevoerd kunnen worden.

Vooral in deze tijd is er behoefte aan saamhorigheid, verbinding en een positieve kijk naar de toekomst, vindt de stichting Vaals Verbind(t). Ze gaat voor de kerstbomenactie samen met zorgcentrum Langedael, De Kornuiten van Koraal in Lemiers, de basisscholen van Vijlen en Vaals, de Stichting Ondernemers Vaals ‘Samen Vaals’ en de gemeente Vaals vier kerstbomen versieren waar inwoners van de hele gemeente Vaals hun wensen in kunnen hangen. De vier mooiste wensen worden beloond met een ‘Hou Vols’ cadeaubon ter waarde van 30 euro, gesponsord door ‘Samen Vaals’. De bomen staan tot 2 januari bij de kerken in Lemiers, Vijlen en Holset en bij het gemeentehuis in Vaals.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu