Subsidie sportverenigingen voor opleiden jeugdtrainers

Print
Subsidie sportverenigingen voor opleiden jeugdtrainers

Sportclubs kunnen subsidie aanvragen voor het opleiden van jeugdtrainers. Afbeelding: Provincie Limburg

Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen / Kerkrade / Eygelshoven / Heerlen / Hoensbroek / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Schimmert / Hulsberg / Wijnandsrade / Merkelbeek -

Sportverenigingen in Limburg die bij een sportbond zijn aangesloten kunnen subsidie aanvragen voor het opleiden van jeugdtrainers.

Het investeren in meer en beter opgeleide jeugdtrainers moet ervoor zorgen dat de jeugd meer gaat sporten. „Goed opgeleide jeugdtrainers dragen bij aan het welzijn van de jeugd. Daarnaast draagt sport bij aan de gezondheid, zowel fysiek als mentaal”, aldus een woordvoerder van de provincie.
„Insteek van de bijdrage is om niet enkel de focus te leggen op conventionele sporten, maar ook ruimte te bieden aan jeugdtrainers bij kans- en ontwikkelsporten.”

Het indienen van een aanvraag kan tot uiterlijk 23 december van dit jaar. Klik hier voor meer informatie over subsidieaanvraag.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu