In Simpelveld krijgen bewoners een glimlach cadeau

Print
In Simpelveld krijgen bewoners een glimlach cadeau

Kinderen in Simpelveld worden opgeroepen een tekening te maken voor mensen die wat aandacht kunnen gebruiken. Afbeelding: Ingimage

Simpelveld / Bocholtz / Huls -

De gemeente Simpelveld roept haar inwoners op om mensen die het in deze tijd net iets lastiger hebben een glimlach cadeau te doen.

Dat kan in de vorm van een kort bezoekje aan de deur, boodschappen voor elkaar doen, een dagelijks telefoontje van een kaartje in de brievenbus. „Luisteren, helpen en begrip tonen, gewoon een aandacht beetje voor elkaar. Zo blijven we elkaar blijven en al is dat op afstand”, zo laat de burgemeester op Facebook weten.

„Ik vraag met name kinderen uit Simpelveld om voor een ander een mooie tekening te maken. Het is zo leuk om in deze tijden post te krijgen. Je buurvrouw, je opa, van de straat die je een glimlach cadeau wilt doen. Stop een mooie tekening in de brievenbus.”

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu