Kerstattentie voor alle inwoners van Beesel

Print
Kerstattentie voor alle inwoners van Beesel

De kerstkleurplaat en boomhanger die de gemeente Beesel aan al haar inwoners stuurde. Afbeelding: De Limburger

Reuver / Beesel -

Om te laten weten dat er aan ze gedacht wordt, hebben inwoners van Beesel een kerstattentie gekregen van de gemeente.

In het brievenbuspakketje zaten een Beeselse ansichtkaart, gemaakt door Isabella El Hasan uit Reuver, een foldertje met tips om de komende weken door te komen, een houten kerstboomhanger met een afbeelding van de Beeselse draak en een kerstkleurplaat. De gemeente roept kinderen op die in te kleuren en achter het raam te hangen.

De gemeente wil met de pakketjes haar inwoners een steuntje in de rug bieden en laten weten dat er aan ze gedacht wordt. ‘We hebben een vreemd jaar achter de rug en ook de feestdagen zijn dit jaar anders dan we gewend zijn. Juist nu hebben we extra aandacht voor elkaar.’

Scouting Lambertus Reuver, Jong Nederland Reuver-Offenbeek en Jong Nederland Beesel stelden de pakketjes samen, die ze vervolgens huis aan huis verspreidden. Daarvoor kregen ze samen 3000 euro als dank van de gemeente. Sommige inwoners hebben het bedankje al gekregen, anderen krijgen hem in de periode naar Kerstmis nog.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu