MVV-assistent Robbie Servais mag UEFA Pro opleiding doen

Print
MVV-assistent Robbie Servais mag UEFA Pro opleiding doen

Robbie Servais. Afbeelding: Rob Oostwegel

Maastricht / Itteren -

Robbie Servais is uitgekozen om de UEFA Pro opleiding te mogen doen. Hij kan daarmee het hoogste trainersdiploma behalen.

De assistent-trainer van MVV en trainer van MVV onder 21 start in mei volgend jaar met de opleiding. De Maastrichtenaar werkt sinds 2019 bij MVV. Voor die tijd was hij werkzaam in Japan, bij de voetbalbond in Singapore en was hij assistent van Bert van Marwijk op het WK 2018 bij de nationale ploeg van Australië.

Hoofdtrainer

Servais de negen andere studenten zijn Roeland ten Berge, Remko Bicentini, Ivar van Dinteren, Leeroy Echteld, Robert Franssen, Kenneth Goudmijn, Edwin Grünholz, Ulrich Landvreugd en Adil Ramzi. De UEFA Pro opleiding is de hoogste trainersopleiding van Nederland. Na het behalen van dit diploma kunnen de deelnemers zelfstandig aan de slag als hoofdtrainer in het betaald voetbal. De UEFA Pro opleiding wordt bij voldoende geschikte deelnemers jaarlijks georganiseerd.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu