Lezen onder lockdown: veilige afhaalbieb Heuvelland bibliotheken

Print
Lezen onder lockdown: veilige afhaalbieb Heuvelland bibliotheken

Heuvellandbibliotheken ziet mogelijkheid tot uitleen. Afbeelding: Heuvellandbibliotheken

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt / Vilt / Vijlen / Lemiers / Vaals / Camerig / Holset / Mamelis / Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Banholt / Bemelen -

De Heuvelland bibliotheken in Berg en Terblijt, Eijsden, Margraten, Valkenburg en Vaals blijven ondanks de sluiting als gevolg van de lockdown boeken uitlenen. Wel geldt een speciaal protocol.

Naast dat klanten gebruik kunnen maken van het digitale, online aanbod is de afhaalbieb in het leven geroepen. Klanten mogen maximaal zes boeken lezen en hebben de keuze uit een verrassingspakket op basis van een vooraf opgegeven voorkeursgenre en het lenen van specifieke titels. De voorkeur dient vooraf per e-mail kenbaar te worden gemaakt.

Lees ook: Ondernemer zoekt websitebouwer: op een andere manier zichtbaar worden voor de klant

„Het is de eerste keer dat we een veilige afhaalbieb organiseren. We doen ons best om alles zo zorgvuldig mogelijk te regelen, maar vragen begrip voor het geval alles nog niet perfect loopt”, luidt de toelichting op de website van de bibliotheek.

Meer informatie over openingstijden: www.heuvellandbibliotheken.nl.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu