Speelgoed- en kledingcheques voor 245 Beekse kinderen uit gezinnen met een smalle beurs

Print
Speelgoed- en kledingcheques voor 245 Beekse kinderen uit gezinnen met een smalle beurs

De Beekse kinderen uit gezinnen met een smalle beurs mogen speelgoed uitzoeken. Afbeelding: ANP

Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek -

In Beek hebben 245 kinderen uit gezinnen die de financiële eindjes niet aan elkaar kunnen knopen speelgoed- en kledingcheques ontvangen.

De speelgoedcadeaubonnen vertegenwoordigen een waarde van 50 euro, kunnen bij alle Intertoys-winkels worden ingeleverd en zijn beschikbaar gesteld door het Beekse bedrijf AS Lifttechniek. De kledingcheques zijn 75 euro waard en worden aangeboden door de gemeente Beek. Stichting Leergeld heeft ervoor gezorgd dat de kinderen de cheques hebben ontvangen.

Andy Schatzinger, directeur van AS Lifttechniek: „Kinderen die in armoede leven verdienen ook een mooi cadeau onder de kerstboom. Wij hopen op deze manier een steentje bij te kunnen dragen aan fijne feestdagen voor iedereen.”

Wethouder Thijs van Es: „In Beek moet iedereen mee kunnen doen. Ook kinderen die het thuis niet breed hebben. Ik ben er bijzonder trots op dat het de gemeente Beek dit jaar weer is gelukt om fashioncheques beschikbaar te stellen. Maar wat mij nog trotser maakt, is dat een Beeks bedrijf zich het lot van deze kinderen ook heeft aangetrokken en voor hen allemaal een speelgoedcadeaubon beschikbaar stelt.”

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu