Jeugd kan gratis meetrainen bij Hockeyclub Nuth

Print
Jeugd kan gratis meetrainen bij Hockeyclub Nuth

Afbeelding: Hockeyclub Nuth

Nuth -

Hockeyclub Nuth (HCN) stelt haar Athletics en WinterMuts Trainingen gratis en vrijblijvend open tot 20 januari 2021, voor jeugd van 6 tot en met 18 jaar.

Dat biedt de hockeyclub aan naar aanleiding van de huidige lockdown, waardoor ook de jeugd getroffen wordt, aldus de club. In niet-coronatijden organiseert HCN in de maanden december, januari en februari normaliter voor haar jeugd GymÉ, voor hockeyers van 6 tot en met 11 jaar, en de WinterMuts Trainingen (WMT) voor jeugd van 6 tot en met 17 jaar.

Beweegvaardigheden

GymÉ is een binnensportprogramma voor het verbeteren van de tien beweegvaardigheden: balanceren en vallen, stoeien en vechten, gaan en lopen, springen en landen, rollen, duikelen en draaien, gooien, vangen, slaan en mikken, trappen, schieten en mikken, klimmen en klauteren, zwaaien en slingeren, bewegen op en maken van muziek. Dit programma heeft HCN helaas moeten opschorten tot 20 januari 2021. Het is vervangen door Athletics, een buitensportprogramma met dezelfde doelstellingen als GymÉ.

Buitensportprogramma

De WMT is een buitensportprogramma waarin de jeugd in 75 minuten meerdere verschillende sporten uitvoert onder toezicht van twee trainers. De kinderen worden hierbij gestimuleerd hun eigen communicatieve en sociale vaardigheden aan te spreken.

Kijk voor meer informatie en lesroosters op www.hcnuth.nl

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu