Alle leerlingen van Basisschool De Schakel in Kerkrade ontvangen een vakantietas

Print
Alle leerlingen van Basisschool De Schakel in Kerkrade ontvangen een vakantietas

Een leerling van Basisschool De Schakel krijgt aan vakantietas aangereikt. Afbeelding: Basisschool De Schakel

Kerkrade / Eygelshoven -

Alle leerlingen van Basisschool De Schakel in Kerkrade hebben een vakantietas ontvangen om de komende tijd goed door te komen.

De afgelopen week was een drukke week voor het onderwijs, aldus direct Leander Versleijen van de basisschool in Kerkrade. „In een korte tijd moest er veel geregeld worden voor het onderwijs op afstand, dat per 4 januari 2021 verzorgd gaat worden. Leerkrachten van Basisschool De Schakel hebben voor alle leerlingen werkpakketten klaar gemaakt en de online omgeving ingericht voor het verzorgen van onderwijs via Teams.”

De vakantietas die de leerlingen hebben ontvangen kunnen ze goed gebruiken om tussen te ontspannen. Naast een versnapering is de tas gevuld met een boek, een spel, kleurplaten en fruit. Versleijen: „Als team staan we versteld wat er in een korte tijd toch bereikt kan worden door een samenwerking tussen ondernemers, de oudervereniging en het team van de school. Wij willen hen dan ook enorm danken voor de inspanning.”

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu