Afhaalbieb in Kerkrade, Voerendaal, Eygelshoven en Simpelveld weer van start

 © ING image

Nu de bibliotheken hun deuren moeten sluiten vanwege de huidige lockdown, gaat de afhaalservice weer op meerdere plekken van start. Zo ook bij de bibliotheeklocaties in Kerkrade, Voerendaal, Eygelshoven en Simpelveld.

Redactie

De service van de afhaalbieb is bedoeld door alle leden van de voorgenoemde bibliotheken. Op alle vier de locaties kunnen boeken worden afgehaald. Hierbij geldt een maximum van zes boeken per persoon per keer. De boeken hoeven voorlopig niet te worden teruggebracht.

Leden van de bibliotheek die gebruik willen maken van de service, kunnen een mail sturen met daarin de volgende informatie: naam, postcode, telefoonnummer, lenersnummer, titels/genres van boeken, de vestiging waar men de boeken wil komen afhalen en het dagdeel waarop men kan komen afhalen.

Boeken aanvragen kan via de volgende mailadressen: info@bibliotheekkerkrade.nl, info@bibliotheekvoerendaal.nl, eygelshoven@bibliotheekkerkrade.nl en info@bibliotheeksimpelveld.nl

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekkerkrade.nl

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal