Zevenwouden biedt gedupeerden ook steun in tweede lockdown

Print
Zevenwouden biedt gedupeerden ook steun in tweede lockdown

Afbeelding: ING Image

Siebengewald -

Inwoners van Siebengewald die ondanks de steunmaatregelen van de overheid toch hun inkomen zien dalen, kunnen ook in deze nieuwe lockdown een beroep doen op Stichting Zevenwouden.

De stichting, die zich sinds twee jaar inzet voor verbetering van de leefbaarheid in het dorp, wil gedupeerden in december, januari en februari ondersteunen met een bijdrage aan de maandelijkse boodschappen. Ze ontvangen hiertoe drie keer een boodschappenkaart, die te gebruiken is in de aangegeven supermarkt. De kaart is aan te vragen via de website of door een briefje met naam en adres in de groene brievenbus bij het poortje van de kerk te deponeren.

Gezinnen uit Siebengewald met structurele financiële problemen komen in aanmerking voor steun op langere termijn. Zij kunnen deze hulp aanvragen door ook hun telefoonnummer op de kaart te noteren of een aanvraag in te dienen via de website. De stichting belooft discreet hiermee om te gaan.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu