Aangeboden door Gemeente Voerendaal

Vrijwilligers bedankt!

Print
Vrijwilligers bedankt!

Afbeelding: Gemeente Voerendaal

Ieder jaar wordt er een gezellige middag georganiseerd om vrijwilligers van de Burgerij te bedanken voor hun onvoorwaardelijke inzet! Vanwege corona was dit niet mogelijk en daarom bedacht Team Burgerij een andere, ludieke actie.

Waardering

Met de versierde BuurtBus met op de achterkant ‘Vrijwilligers bedankt!’ verraste ons team in alle kernen de vrijwilligers aan huis. Iedere vrijwilliger werd in het zonnetje gezet. Een bord met ‘Hart voor….(naam vrijwilliger)’, een bon voor een High Tea van een Voerendaalse ondernemer, een VVV bon en zelfgebakken speculaas…een verrassing die in goede aarde viel!

Wethouder Harry Coenen: “Waar zouden we zijn zonder vrijwilligers? Onze gemeente is heel dankbaar voor alle vrijwilligers die zich ieder jaar weer inzetten. De inzet, flexibiliteit en ook creativiteit is enorm en daar hebben we heel veel waardering voor!”. In een filmpje die alle vrijwilligers toegestuurd kregen, bedankte de wethouder hen voor alle werkzaamheden en vooral ook voor de eigen initiatieven die ontstaan en uitgevoerd worden.

Bedankje vrijwilligers Burgerij Video: Gemeente Voerendaal

Vrijwilliger worden?

Met regelmaat zijn wij op zoek naar vrijwilligers voor de TaalClub, de Hoeskamer in de Burgerij Voerendaal-Kunrade en Ransdaal, voor de Buurt- en Boodschappenbus, mensen met ICT kennis en voor de verschillende activiteiten van de Burgerij. Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk, maar weet u nog niet precies wat u wilt en kunt? Neem contact op met Koen Smeets, 06 – 34 33 45 52 of stuur een e-mail naar koen.smeets@voerendaal.nl. Samen met een van de vrijwilligers van de Burgerij helpt hij u bij het vinden van een geschikte plek. Kijk voor meer informatie over de Burgerij op onze website:

www.voerendaal.nl onder het kopje Jeugd, Wmo, Werk en Inkomen/Over de Burgerij.