Ouders en hun jonge kindje kunnen zich vanaf februari laten verwennen bij babyspa in Panningen

Archieffoto © Getty Images

Panningen -

Lotte van Herpen en Sanne Maessen openen in februari hun eigen babyspa ‘De Babybubbel’. Aan de Ruijsstraat in Panningen kunnen ouders met hun baby terecht om een dagje tot rust te komen.

Koos Vaes

Bij De Babybubbel kunnen ouders met hun kindje van tot ongeveer acht maanden oud terecht om even bij te komen en zich te laten verwennen. „Zeker als het om een druk kindje gaat, denken we dat wij een meerwaarde kunnen zijn voor jonge kinderen”, legt Van Herpen uit. „Bij ons kunnen ouders terecht voor een fijn dagje uit met hun jonge kindje.”

Verbouwen

De twee dames denken dat ze ieder met hun professionele achtergrond iets kunnen toevoegen aan de spa. Maessen komt uit de wellness-sector en Van Herpen is jaren werkzaam geweest als verpleegkundige. De komende maanden wordt besteed aan de verbouwing van het pand en het verder uitwerken van het concept. De dames verwachten in februari hun zaak te openen.

Lees ook: Lekker je kindje vertroetelen in een Limburgse babyspa

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal