Grote Club Actie: jeugd VV Walram mag 4000 euro bijschrijven

Print
Grote Club Actie: jeugd VV Walram mag 4000 euro bijschrijven

Topverkopers Kevin Biermans en Jayden Geijselaers overhandigden de cheque aan voorzitter John Pisters. Afbeelding: VV Walram

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt / Vilt -

De jeugdafdeling van VV Walram heeft de meest succesvolle lotenactie uit haar bestaansgeschiedenis achter de rug. Resultaat: een cheque van € 3.685,60. Het geld komt ten goede aan het jeugdvoetbal binnen de club.

Jeugdleden van VV Walram verkochten dit najaar in het kader van de Grote Club Actie in totaal 1557 loten. „De cheque werd door de twee topverkopers overhandigd aan voorzitter John Pisters”, laat de club weten. Kevin Biermans en Jayden Geijselaers, die met respectievelijk 135 en 89 verkochte loten de ranglijst aanvoerden, namen naast een dikke pluim ook een presentje uit handen van de voorzitter in ontvangst.

Lees ook: Adviesbureau onderzoekt toekomst van het amateurvoetbal in de gemeente Valkenburg

Het bedrag wordt nog vermeerderd met het resultaat van loten die werden verkocht in de kantine en aan de leden zelf, waardoor het totaalbedrag dat VV Walram mag bijschrijven rond de € 4000,- ligt.

Kopers die nog willen controleren of ze prijs hebben, kunnen dat doen via lotchecker.clubactie.nl.