Zomerfestival Voerendaal wordt coronaproof: proeven, luisteren en zien

Print
Zomerfestival Voerendaal wordt coronaproof: proeven, luisteren en zien

Zomerfestival Voerendaal 2019. Afbeelding: Bas Quaedvlieg

VOERENDAAL / Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Winthagen -

„Een positief vooruitzicht nodig? Zomerfestival Voerendaal geeft het je graag!” De organisatie maakt de data alvast bekend: 4 t/m 13 juni.

Cultureel Voerendaal wil in het tiendaagse cultuurfestival laten zien dat ze groot kan zijn door haar eigen parels: proeven, luisteren, zien en voelen. ‘Kortbij en verrassend.’

Voor de komende editie is organisatie rond de kartrekkers Fenna Ograjensek, Marina Veldman en Judith Eurlings alweer opgestart. Het programma is wederom in de basis coronaproof.

Melden

Wie mee wil doen met zijn vereniging, bedrijf of culturele idee moet zich voor 1 februari per email melden (talktofenna@gmail.com, marinaveldman@telfort.nl of info@querydesign.nl). Het gaat hierbij puur om te laten weten dat men mee wil doen, het hoeft nog geen compleet plan te zijn.

Lees ook: Een eendaagse autobioscoop met magistraal uitzicht op Voerendaal

Data

Zomerfestival Voerendaal staat gepland van 4 t/m 13 juni 2021. ‘Muziek, lekker eten en drinken, kunst, poëzie, toneel, dans en een educatieproject voor de jeugd. Met andere woorden cultuur op heerlijke zomeravonden, waar je hart een sprongetje van maakt. ‘

Info: www.facebook.com/zomerfestivalvoerendaal en www.zomerfestivalvoerendaal.nl

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu