Feestvierders spelen ‘verstoppertje’ met de politie in woning Maastricht

Print
Feestvierders spelen ‘verstoppertje’ met de politie in woning Maastricht

Afbeelding: INGImage

Maastricht / Itteren -

Feestvierders in een Maastrichtse woning hebben de politie om de tuin proberen te leiden door zich zaterdagnacht te verstoppen toen er agenten op de stoep stonden.

Buren hadden geklaagd over geluidsoverlast in een woning, zo meldt de wijkagent van Malberg en Oud-Caberg op sociale media. Bij een eerste controle bleek dat er drie mensen op bezoek waren voor een verjaardag, maar de bewoners lieten weten dat deze zouden vertrekken. Niet lang na het vertrek van de agenten kwam wederom een melding van geluidsoverlast voor het adres. „Er werd een nieuw onderdeel aan het spelletje toegevoegd”, zegt de wijkagent: „verstoppertje.” Uiteindelijk haalde de politie na een „goed gesprek met de bewoonster” tien mensen uit hun verstopplek. Zij krijgen een boete.

Triest

„We kunnen er misschien mee lachen en we maken er een leuk verhaal van, maar het is in en in triest dat mensen in deze tijd van corona zulke verjaardagen, spelletjesavonden vieren”, laat de wijkagent weten.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu