Reserveren voor missen tijdens kerstdagen in Geulle, Bunde, Moorveld en Ulestraten

Print
Reserveren voor missen tijdens kerstdagen in Geulle, Bunde, Moorveld en Ulestraten

Ook voor de missen in de St. Martinuskerk in Geulle moet vooraf worden gereserveerd. Afbeelding: Facebook Parochiecluster H. Edith Stein

Meerssen / Bunde / Ulestraten / Geulle / Moorveld -

In navolging van het bisschoppelijk besluit heeft ook parochiecluster H. Edith Stein alle vieringen op kerstavond geschrapt. Onder dit cluster vallen de parochies van Bunde, Geulle, Moorveld en Ulestraten.

Eerste en twee kerstdag zijn de heilige missen toegankelijk voor maximaal dertig personen en dat is waarschijnlijk niet geheel in balans met de animo. Edith Stein heeft daarom een reserveringssysteem in het leven geroepen.

Lees ook: Column: Geen nachtmis, helemaal niets in dit vervloekte coronajaar

„Dit jaar zullen we Kerstmis niet kunnen vieren zoals andere jaren. De huidige situatie laat het helaas niet toe om alle activiteiten en vieringen te laten plaatsvinden zoals we het zouden willen. We zijn gebonden aan een maximum van dertig parochianen per dienst. Voor sommige diensten moet men reserveren”, is te lezen op de website van het parochiecluster.

De reserveringsverplichting geldt voor alle missen op eerste en tweede kerstdag in Bunde, Geulle en Ulestraten. In Moorveld alleen voor de ochtendmis. Voor tijden en contactinformatie zie www.clusteredithstein.nl.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu