Auto botst tegen boom in Weert

Auto botst tegen boom Weert. © WeertdeGekste

In Weert is zondagavond een auto tegen een boom gebotst.

Redactie

Het ongeluk gebeurde even na half acht bij de t-splitsing van de Maarheezerhuttendijk en de Geuzendijk (bij Blaakven). Een auto raakte door onbekende reden van de weg en reed vervolgens een lantaarnpaal omver. Het voertuig kwam uiteindelijk tegen een boom tot stilstand, meldt WeertdeGekste.

De bestuurder wist op eigen kracht het wrak te verlaten. Toen de hulpdiensten arriveerden, lag het slachtoffer naast het voertuig. De bestuurder is ter plaatse in een ambulance nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto raakte zwaar beschadigd en zal worden afgesleept door een berger.

De weg is tijdelijk afgesloten voor het verkeer. De politie onderzoekt of de bestuurder onder invloed was van verdovende middelen. Hij mocht met de politie mee naar het politiebureau.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal