Auto botst tegen boom in Weert

Print

Auto botst tegen boom Weert. Video: WeertdeGekste

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

In Weert is zondagavond een auto tegen een boom gebotst.

Het ongeluk gebeurde even na half acht bij de t-splitsing van de Maarheezerhuttendijk en de Geuzendijk (bij Blaakven). Een auto raakte door onbekende reden van de weg en reed vervolgens een lantaarnpaal omver. Het voertuig kwam uiteindelijk tegen een boom tot stilstand, meldt WeertdeGekste.

De bestuurder wist op eigen kracht het wrak te verlaten. Toen de hulpdiensten arriveerden, lag het slachtoffer naast het voertuig. De bestuurder is ter plaatse in een ambulance nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto raakte zwaar beschadigd en zal worden afgesleept door een berger.

De weg is tijdelijk afgesloten voor het verkeer. De politie onderzoekt of de bestuurder onder invloed was van verdovende middelen. Hij mocht met de politie mee naar het politiebureau.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →