Sporten voor jeugd tijdens lockdown in Weert

Print
Sporten voor jeugd tijdens lockdown in Weert

Ook toen de scholen begin dit jaar al eens dicht moesten wegens corona, werden in diverse plaatsen in Limburg sportactiviteiten voor kinderen gehouden. Afbeelding: archief Laurens Eggen

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Punt Welzijn gaat voor de schooljeugd uit de groepen 3 tot en met 8 beweeglessen geven tijdens de lockdown in Weert. Dit omdat de gymlessen niet doorgaan vanwege de sluiting van scholen tot en met 17 januari vanwege de coronapandemie.

Op de dinsdagen 5 en 13 januari zijn er sportactiviteiten op sportparken St. Theunis, St. Louis en de Steinakker (de voetbalvelden van Brevendia). Op de donderdagen 7 en 14 januari kan worden gesport op de parken Boshoven, St. Theunis en St. Louis. De precieze tijden en spelregels voor deelname zijn te vinden op de website puntwelzijn.nl/activiteiten. Zo mogen ouders niet op het terrein komen, blijven kleedhokjes gesloten en moeten kinderen met ziekteverschijnselen thuisblijven. Tevoren inschrijven voor de sportbijeenkomsten is verplicht.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu