Corona Hulp Weert blijft bereikbaar rondom de feestdagen

Print
Corona Hulp Weert blijft bereikbaar rondom de feestdagen

Afbeelding: ING Image

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

De telefoonlijn van Corona Hulp Weert blijft ook in de periode rondom de feestdagen gewoon bereikbaar. Alleen op eerste kerstdag 25 december en 1 januari is de lijn gesloten.

Ook tijdens de huidige lockdown tot 18 januari kan iedereen bij de telefoonlijn van Punt Welzijn terecht met hulpvragen. „Denk aan hulp bij het doen van een boodschapje, iets ophalen bij de apotheek, telefonisch een praatje maken, een klein klusje in de tuin doen of de hond uitlaten”, aldus een woordvoerster.

Bel of mail je met een hulpvraag, dan proberen medewerkers van Punt Welzijn een match te maken met iemand die zich als buurthulp heeft aangeboden. Lukt dat niet direct dan wordt er gezocht naar andere mogelijkheden om aan de vraag te voldoen.

De telefoonlijn van Corona Hulp Weert is bereikbaar onder 0495-697900. De lijn is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur en tussen 13.00 en 17.00 uur. Mailen kan ook: coronahulpweert@puntwelzijn.nl. Wie hulp wil bieden kan zich eveneens melden.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu