Online familiequiz met dinerbox voor Sittardse horeca

Print
Online familiequiz met dinerbox voor Sittardse horeca

Afbeelding: David van Haren

Sittard -

Lions Club Sittard-Geleen en LEO Club Sittard-Geleen houden 27 december tussen 17.00 uur en 20.00 uur een online quiz QuizNix. De opbrengst gaat naar de Sittardse horeca.

De QuizNix zou eigenlijk 17 april fysiek hebben plaatsgevonden in de horecagelegenheden, maar kon toen, vanwege de bekende reden, niet doorgaan. Besloten is om de editie daarom online te houden en voor een goed doel: de Sittardse horeca. Om deel te kunnen nemen aan de quiz moet namelijk een QuixNix-dinerbox worden besteld. De box - vol lekkernijen voor vier personen - kost 100 euro en is samengesteld door Schtad Zitterd, De Limbourg, ’t Sjterfhoes, De Kup en Tapperie de Gats. Na reservering en betaling van de dinerbox(en) ontvangen de deelnemers een ZOOM-link voor de online quiz.

Aanmelden kan via www.ticketkantoor.nl/shop/quiznix. Vervolgens kunnen de dinerboxen op 27 december afgehaald worden bij De Limbourg.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu