Harmonie St. Caecilia Simpelveld maakt kerstfilmpje

Print
Harmonie St. Caecilia Simpelveld maakt kerstfilmpje

Een van de beelden uit het kerstfilmpje van Harmonie St. Caecilia. Afbeelding: Harmonie St. Caecilia Simpelveld

Bocholtz / Simpelveld / Huls -

De leden en dirigent van Harmonie St. Caecilia Simpelveld zijn de afgelopen weken druk geweest met de opnames van een kerstfilmpje. Het filmpje is op YouTube, de website en op Facebookpagina voor iedereen te bekijken.

„We willen iedereen in Simpelveld en daarbuiten een hart onder de riem steken,” zegt bestuurslid Patrick Schoonbrood. „Samen repeteren zit er voorlopig niet in, daarom hebben we dit filmpje gemaakt. De leden hadden op die manier iets om mee bezig te zijn en de mensen die normaal onze concerten bezoeken, kunnen nu thuis van ons genieten. De muziek hebben we zelf ingespeeld. Het is per instrument en per stem apart opgenomen. De beelden zijn door iedereen thuis gefilmd, dus het is allemaal hartstikke coronaproof. We hebben het filmpje bewust luchtig gehouden en kregen daarbij hulp van onze oud-voorzitter Leon Vliegen, Wim Crutzen en Harry Trines (de Brackeleare), die tevens het ‘verhaal’ hebben bedacht.”

De video is te bekijken op YouTube (prharmonie), Facebook (@harmoniesimpelveld) en de website.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu