Overvaller tankstation Geleen meldt zichzelf bij politie

Print
Overvaller tankstation Geleen meldt zichzelf bij politie

Afbeelding: Orange Media

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De man die zondagochtend een overval pleegde op een tankstation in Geleen heeft zich in de nacht van zondag op maandag zelf bij de politie gemeld in Roermond. Hij is aangehouden.

Bij de overval op een tankstation van Esso aan de Jos Klijnenlaan in Geleen zondag rond elf uur werd een medewerkster met een mes bedreigd. De overvaller deed vervolgens een greep uit de kassa. Hij vluchtte na zijn daad te voet, maar meldde zich dus de volgende nacht zelf bij de politie.

Lees ook: Medewerkster bedreigd bij overval op tankstation in Geleen

Het gaat om een 27-jarige man uit Geleen. Hij is aangehouden op verdenking van diefstal met geweld. De medewerkster raakte niet gewond bij de overval.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu