Actie Werkgroep Ondersteuning Voedselbank zamelt ruim 2600 euro in

Print
Actie Werkgroep Ondersteuning Voedselbank zamelt ruim 2600 euro in

Afbeelding: Hollandse Hoogte / ANP XTRA

Ubachsberg / Bocholtz / Simpelveld / Huls -

Parochiefederatie De Pelgrim steunt in samenwerking met de gemeente Simpelveld de Voedselbank onder de naam Actie Werkgroep Ondersteuning Voedselbank. Van 7 tot en met 12 december zamelde de werkgroep voedsel en geld in voor de Voedselbank Limburg-Zuid.

Inwoners van Simpelveld, Bocholtz en Ubachsberg hebben in die dagen voor de volgende resultaten gezorgd: 103 volle kratten met eten (waarvan 26 kratten bij de drie parochiekerken zijn opgehaald), 5 boodschappenpakketten van de boodschappenactie van de PLUS, 180.000 Douwe Egberts koffiepunten, 675 euro rechtstreeks gedoneerd aan de Voedselbank onder vermelding van de actie, 741,66 euro in de collectebus en 1260 euro gedoneerd voor de Voedselbank via de rekening van het kerkbestuur.

In totaal heeft de Actie Werkgroep Ondersteuning Voedselbank hiermee een geldbedrag van 2.676,66 euro ingezameld voor de Voedselbank Limburg-Zuid.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu