Eijsden-Margraten zet Fixi in om snel melden problemen in buitenruimte mogelijk te maken

Print
Eijsden-Margraten zet Fixi in om snel melden problemen in buitenruimte mogelijk te maken

Eijsden-Margraten hoopt met de inzet van Fixi de buitenruimte beter op orde te houden. Afbeelding: Gemeente Eijsden-Margraten

Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer -

De gemeente Eijsden-Margraten gaat de Fixi-app inzetten om het sneller melden en oplossen van verstoringen van de buitenruimte mogelijk te maken.

Met de app kunnen burgers snel en eenvoudig melding maken van bijvoorbeeld rondslingerend of illegaal gedumpt afval en zaken in de buurt die gerepareerd moeten worden, zoals losliggende stoeptegels. Fixi is beschikbaar voor zowel Andoid- als iOS-toestellen.

Lees ook: Maastricht/Heuvelland: ‘Overgrote meerderheid houdt zich dit jaar aan vuurwerkverbod’

„Iedereen wil een veilige, schone en fijne openbare ruimte en leefomgeving. De gemeente houdt de buitenruimte zo goed mogelijk schoon met verschillende beheerplannen. Om de buitenruimte op orde te houden kunnen wij de hulp van burgers ook goed gebruiken”, luidt de motivatie van de gemeente.

Fixi is te downloaden via de Google Play Store en App Store of via www.eijsden-margraten.nl/ikfixit. Wie tijdens feestdagen een spoedmelding heeft kan contact opnemen met de wachtdienst op nummer 06-52767835.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu