Toespraak van burgemeester Antoin Scholten van Venlo op kerstavond tijdens live kerkdienst

Print
Toespraak van burgemeester Antoin Scholten van Venlo op kerstavond tijdens live kerkdienst

Een nachtmis op kerstavond in de Martinusbasiliek in Venlo zoals in 2017 zit er dit jaar niet in. Afbeelding: Hollandse Hoogte / Joris van Gennip

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

De kerkdienst op kerstavond fysiek bijwonen zit er dit jaar niet in. Wel is de heilige mis in de Martinusbasiliek in Venlo live te volgen, inclusief een toespraak van burgemeester Antoin Scholten.

Bisschop Harrie Smeets en deken Jos Spee gaan de mis op kerstavond 24 december voor. Daarnaast is er muziek van Sef Thissen, Fenna Ograjensek, Leta Bell, het Viva Classic Live ensemble onder leiding van Maurice Luttikhuis en vocaal ensemble Vocal Chord.

Hoop

Burgemeester Scholten spreekt tijdens de kerkdienst de inwoners toe vanuit de Martinusbasiliek. Hij blikt terug op het afgelopen jaar en wil een boodschap van hoop uitspreken voor alle inwoners van de gemeente Venlo.

De kerkdienst begint op 24 december om 18.30 uur en is live te volgen via Omroep Venlo. Gedurende de avond worden er herhalingen uitgezonden. Om 23.00 uur is de dienst nog te zien op L1.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen