Politie zoekt verdachte van geweldsmisdrijf en verspreidt foto

Print
Politie zoekt verdachte van geweldsmisdrijf en verspreidt foto

De politie is „dringend” op zoek naar de 25-jarige Serge Hakobian wegens een geweldsmisdrijf. Hij wordt ervan verdacht zondag in Noordwijk een 35- jarige vrouw om het leven in te hebben gebracht. De politie heeft ook een foto van de verdachte verspreid.

Het is vrij uitzonderlijk dat de politie naam en toenaam geeft van een verdachte. Maar volgens een woordvoerster van politie wordt het van „groot belang geacht” de verdachte snel op te sporen en heeft de hoofdofficier van justitie daarom hiertoe besloten.

Volgens de politie heeft de verdachte psychische klachten en kan hij agressief reageren. De politie waarschuwt dan ook mensen die de verdachte tegenkomen de man niet zelf te benaderen, maar direct de politie te bellen.

Buitenland

De verdachte heeft lang donker krullend haar, een mager postuur en draagt vermoedelijk een zwarte jas. Het is onduidelijk hoe hij zich verplaatst. Hij bevindt zich mogelijk in het buitenland en staat internationaal gesignaleerd voor aanhouding.

De 35-jarige vrouw is zondagmiddag dood aangetroffen in een woning in Noordwijk aan het Lindenplein. De politie kan in het belang van het onderzoek niet meer informatie geven.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu