Inwoners gemeente Bergen gaan samen bergen verzetten bij live evenement

Print
Inwoners gemeente Bergen gaan samen bergen verzetten bij live evenement

Tijdens de uitzending komen er bijdrages vanuit alle dorpen van gemeente Bergen. Afbeelding: Bergen Verzetten we Samen

Afferden / Siebengewald / Bergen / Well / Wellerlooi / Aijen / Nieuw-Bergen / Heukelom / Knikkerdorp -

De bijzondere verhalen van de inwoners van gemeente Bergen van het afgelopen jaar belichten. Dat is het doel van het online evenement Bergen Verzetten we Samen.

Tijdens de live-uitzending komen mensen uit gemeente Bergen aan het woord die het afgelopen jaar te maken hebben gekregen met het coronavirus. „Zowel positief als negatief”, aldus de organisatie. „Mensen die bergen hebben moeten verzetten en die daar creatief mee zijn omgesprongen. Door het bijvoorbeeld om te zetten in kunst, creativiteit of muziek.”

Première

Wethouder Claudia Ponjee is onder meer te gast in de studio. Verder zijn er interviews, bijdragen uit alle dorpen van de gemeente en de première van een project van Dansstudio Martine uit Well dat werd gesubsidieerd door het Huis van de Kunsten Limburg.

Het online evenement begint donderdag om 16.30 uur, voorafgaand aan kerstavond en is te volgen via de Facebookpagina van Maasduinencentraal. De organisatie is in handen van Maasduinencentraal, Dansstudio Martine en Elianne Reehuis.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu