Stichting Elk kind telt mee uit Voerendaal blijft gezinnen in nood helpen ondanks lockdown

Print
Stichting Elk kind telt mee uit Voerendaal blijft gezinnen in nood helpen ondanks lockdown

Afbeelding ter illustratie. Afbeelding: ING image

Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen -

De fysieke winkel van Stichting Elk kind telt mee in Voerendaal is vanwege de lockdown gesloten tot en met ten minste 21 januari 2021. Wel blijft de stichting gezinnen in nood helpen door kledingpakketten te verstrekken als hulpverleners hierom vragen.

Hulpverleners die tijdens de landelijke lockdown een spoedaanvraag willen doen voor een gezin in nood, kunnen terecht bij Stichting Elk kind telt mee. Binnen de coronamaatregelen helpen de vrijwilligers van de stichting graag mee door zorgvuldig uitgezochte pakketten af te staan. Hulpverleners kunnen hier een beroep op doen door te mailen naar aanvraag@elkkindteltmee.nl.

Naast dat de stichting de deuren van haar winkel voor een poosje sluit, wordt er tevens geen kleding meer aangenomen. Vanaf 22 januari, de datum waarop de winkel in Voerendaal waarschijnlijk weer open zal gaan, kan er weer kleding worden gedoneerd. Ondertussen zijn gelddonaties meer dan welkom, zodat de stichting nieuwe schoenen en ondergoed kan kopen voor kinderen die dit hard kunnen gebruiken.

Kijk voor meer informatie over geld doneren op www.elkkindteltmee.nl, of mail naar info@elkkindteltmee.nl. Mail ook naar dit adres om een afspraak te maken om vanaf 22 januari 2021 weer kleding (tot maat 176) te doneren.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu