Kerstvieringen in parochiekerk Ospel worden live uitgezonden op tv en website

Print
Kerstvieringen in parochiekerk Ospel worden live uitgezonden op tv en website

Afbeelding: ING Image

Ospel / Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Op initiatief van pastoor Koumans worden tijdens de kerstdagen twee eucharistievieringen vanuit de parochiekerk in Ospel uitgezonden. De uitzendingen zijn te zien via Nederweert24, Ospel Actueel, Weert TV en de website van Bright-Stage techniek.

Zowel de nachtmis op kerstavond, aanvang 22.00 uur, als de hoogmis van 10.00 uur op eerste kerstdag zijn te volgen op televisie en via de website. In de nachtmis mogen er geen gelovigen bij zijn, in de hoogmis maximaal 30. Pastoor Koumans vindt het in de huidige omstandigheden belangrijk, dat parochianen toch in de gelegenheid zijn een kerstviering mee te beleven. Op Palmzondag, Pasen en Pinksteren liet pastoor Koumans de eucharistievieringen ook uitzenden, wat door parochianen en anderen zeer werd gewaardeerd.

Op eerste en tweede kerstdag is in de kerk ook de kerststal te bezoeken. Dat is mogelijk tot 16.00 uur. Binnengaan via de hoofdingang, naar buiten via de zijuitgangen, met voldoende afstand en mondkapje.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu