Kerstvieringen in parochiekerk Ospel worden live uitgezonden op tv en website

 © ING Image

Ospel -

Op initiatief van pastoor Koumans worden tijdens de kerstdagen twee eucharistievieringen vanuit de parochiekerk in Ospel uitgezonden. De uitzendingen zijn te zien via Nederweert24, Ospel Actueel, Weert TV en de website van Bright-Stage techniek.

Rob van Deurzen

Zowel de nachtmis op kerstavond, aanvang 22.00 uur, als de hoogmis van 10.00 uur op eerste kerstdag zijn te volgen op televisie en via de website. In de nachtmis mogen er geen gelovigen bij zijn, in de hoogmis maximaal 30. Pastoor Koumans vindt het in de huidige omstandigheden belangrijk, dat parochianen toch in de gelegenheid zijn een kerstviering mee te beleven. Op Palmzondag, Pasen en Pinksteren liet pastoor Koumans de eucharistievieringen ook uitzenden, wat door parochianen en anderen zeer werd gewaardeerd.

Op eerste en tweede kerstdag is in de kerk ook de kerststal te bezoeken. Dat is mogelijk tot 16.00 uur. Binnengaan via de hoofdingang, naar buiten via de zijuitgangen, met voldoende afstand en mondkapje.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal