Koninklijke familie deelt kerstkaart met gezinsfoto

Print
Koninklijke familie deelt kerstkaart met gezinsfoto

Koning Willem-Alexander, Koningin Maxima en de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane zingen voor Paleis Huis ten Bosch het Wilhelmus op Koningsdag. Afbeelding: ANP

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun drie dochters hebben hun koninklijke kerstkaart weer op de bus gedaan. Dit jaar hebben ze gekozen voor een foto van het gezin die gemaakt is op Koningsdag.

Op het kiekje poseert het koningspaar met hun drie dochters op het balkon van Paleis Huis ten Bosch. ,,Een gezegende kerst en een gezond en voorspoedig 2021. Met onze allerbeste wensen”, staat erbij geschreven. De familie deelde de gelukswensen behalve in het Nederlands ook in het Engels, Spaans, Fries en Papiaments.

De foto is op 27 april gemaakt door Patrick van Katwijk. Vanwege de coronacrisis kon de viering van Koningsdag in Maastricht niet doorgaan en werd het een thuisviering. Koning Willem-Alexander, Koningin Maxima en de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane zongen destijds het Wilhelmus op het bordes, waarna deze foto is gemaakt.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu