BZV-Bastiaan zet punt achter relatie met Milou uit Beegden: ‘Ik had m’n leventje zo op willen geven’

Milou en Bastiaan. © KRO-NCRV

Met pijn en verdriet heeft Milou vrijdag naar de kerstspecial van Boer Zoekt Vrouw gekeken. Daarin werd bekend dat zij en de Zeeuwse boer Bastiaan ondanks hun liefde voor elkaar toch niet meer samen zijn.

Bron: AD

Het werd een heftige eerste kerstdag voor de blondine. ‘Het is fantastisch om je intiemste en kwetsbaarste kant te delen als alles heppie-de-peppie is en je knettersverliefd bent, maar dit laat je liever niet zien’, schrijft ze zaterdag op Instagram.

Lees ook: Limburgse Milou ruilt boer Bastiaan na lockdown in voor stadsleven in Frankfurt

Boer Bastiaan en Milou hadden elkaar helemaal gevonden in het afgelopen seizoen. De twee waren dolverliefd en ondanks dat ze op verre afstand van elkaar woonden, wilden ze de uitdaging met elkaar aangaan. Milou besloot de Duitse stad Frankfurt te verlaten om bij Bastiaan in te trekken, maar na een tijdje sloegen tóch de twijfels toe. Hoewel de twee hun liefde voor elkaar veelvuldig op sociale media lieten zien, bleek in de aflevering van vrijdagavond dat hun relatie het niet heeft overleefd.

‘Oh wat was eerste Kerstdag heftig. Als een berg (zeg maar gerust formaatje Mount Everest) heb ik opgezien tegen de uitzending waarin onze break-up aangekondigd zou worden’, schrijft Milou zaterdag openhartig op Instagram. ‘Het is fantastisch om je intiemste en kwetsbaarste kant te delen als alles heppie-de-peppie is en je knetterverliefd bent, maar dit laat je liever niet zien. De pijn en het verdriet.’

Vechten

Volgens Milou ‘was en is de liefde er nog steeds’ en had ze graag voor haar relatie willen vechten. ‘Die liefde was me alles waard geweest. Het afgelopen jaar was een bijzonder prachtig avontuur samen met jou, met alle ups en downs erbij. Ik had het voor geen goud willen missen!’, voegt ze daaraan toe.

Voor een relatie vechten, werkt volgens Milou alleen als je dat allebei wil. ,,Ik kan niemand dwingen datzelfde te doen. Het was niet mijn keuze, Bastiaan is niet te min voor mij. Ik had m’n leventje zo op willen geven, maar je moet daar wel allebei achter staan.”

Fans van Milou en Bastiaan balen dat ze uit elkaar zijn, maar steken de twee maar al te graag een hart onder de riem. ‘Ik had het jullie zo gegund. Ik hoop dat het net zoals bij Nienke en Jan toch nog goedkomt’, reageert een volger van Milou onder meer.

Hereniging

Er was vrijdag niet alleen verdrietig nieuws te melden in de kerstspecial van Boer Zoekt Vrouw. Enkele dagen eerder werd bekend dat boer Jan en Nienke niet meer samen zouden zijn, maar in de aflevering van vrijdagavond bleek dat de tortelduifjes elkaar toch weer hebben gevonden. ,,Het was een heel pijnlijk gevoel van binnen. Toch een soort van liefdesverdriet en heel veel spijt. Nienke wilde gelukkig nog. En nu gaat het supergoed!”, vertelde Jan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal