Kerstbomen inleveren op verschillende plaatsen in gemeente Bergen

Kerstbomen inleveren op verschillende plaatsen in gemeente Bergen

Afbeelding: inigimage

Siebengewald / Aijen / Nieuw-Bergen / Well / Wellerlooi / Afferden / Bergen / Heukelom / Knikkerdorp -

In de gemeente Bergen kunnen de inwoners tot en met donderdag 7 januari 8.00 uur kerstbomen inleveren op verschillende plekken.

De gemeente Bergen stelt de volgende locaties beschikbaar: het kapelletje in Aijen, het Heijmanspark in Afferden, het kerkplein in Bergen, het grasveld van de Pieter Breughelstraat in Nieuw Bergen, het plein bij De Klaproos in Siebengewald, de sportvelden achter het kerkhof in Well en het kerkplein in Wellerlooi. Er wordt verzocht te allen tijde anderhalve meter afstand te houden.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen