Rámon Verkoeijen keert volgend jaar terug op 3FM met twee shows

 © ANP Kippa

Rámon Verkoeijen keert volgend jaar weer volledig terug op NPO Radio 3FM. De dj uit Venray lag er sinds december 2019 bijna een halfjaar lang uit met een burn-out, maar pakte in de zomer langzaam weer z’n werk op. In 2021 gaat hij gelijk twee nieuwe programma’s maken.

Bron: AD

In het nieuwe jaar maakt hij samen met zijn radiomaatje Mark van der Molen vanaf maandag 4 januari tussen 19.00 uur en 21.00 uur de nieuwe avondshow VRIJ. Het duo begint hun show iedere dag blanco en vult samen met de luisteraar het avondprogramma in. Het gaat dan om zowel de muziek als de onderwerpen die langskomen.

Lees ook: 3FM-dj Rámon over burn-out: ‘De zon gaat steeds meer schijnen’

,,Ik verheug me er enorm op om weer samen met Mark terug te zijn op de radio en dan ook nog een programma maken waarin alles blanco start. Geen playlist, geen draaiboek. Alleen maar, Mark, de luisteraar en ik met wie we de muziek gaan uitzoeken en alles bespreken. Super puur en naakt. We moeten nog aan de bak”, zegt Rámon.

Daarnaast maakt Rámon vanaf 1 januari iedere vrijdagavond tussen 22.00 uur en middernacht de Boem Boem Disco Show. Dit is een Vlaams format waarbij twintig elektronische tracks in een uur worden gedraaid. Hiermee wil de dj laten horen dat er veel overeenkomsten zijn tussen de sounds uit de jaren 80 en nu.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal