Gemeente Leudal haalt kerstbomen op in samenwerking met verenigingen

Gemeente Leudal haalt kerstbomen op in samenwerking met verenigingen

Afbeelding: ingimage

HEYTHUYSEN / Haler / Hunsel / Neeritter / Kelpen-Oler / Haelen / Buggenum / Nunhem / Horn / Neer / Roggel / Heibloem / Baexem / Grathem / Ell / Ittervoort -

De kerstbomen in de gemeente Leudal worden vanaf 7 januari huis aan huis opgehaald. Dit geldt alleen voor de kernen binnen de bebouwde kom en niet voor het buitengebied.

Er wordt wederom gebruikgemaakt van de ondersteuning van tien verenigingen. Alle burgers wonende in de kern of het buitengebied kunnen de kerstboom gratis aanbieden bij het milieupark Maasbracht of Roggel. De ophaaldagen binnen de bebouwde kom en de hierbij horende voorwaarden staan vermeld op de website van de gemeente Leudal.

Voor meer informatie: www.leudal.nl/kerstboominzameling-2021-0

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen