Gulpen-Wittem komt met nieuwjaarsfilm als alternatief voor traditionele receptie

Print
Gulpen-Wittem komt met nieuwjaarsfilm als alternatief voor traditionele receptie

Burgemeester Nicole Ramaekers spreekt de burger 1 januari toe in een YouTube-video. Afbeelding: Gemeente Gulpen-Wittem

Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Eys / Elkenrade / Wijlre / Heijenrath / Mechelen / Diependal / Nijswiller / Partij / Wahlwiller / Wittem / Eyserheide / Piepert / Trintelen -

Als gevolg van de lockdown gaat de nieuwjaarsbijeenkomst, die traditiegetrouw op 1 januari plaatsvindt in de Wittemse Kloosterbibliotheek, dit jaar niet door. De gemeente Gulpen-Wittem komt echter met een digitaal alternatief.

Dat gebeurt met een zogenaamde nieuwjaarsfilm, die vanaf 1 januari via YouTube te bekijken is. In de video is het programma te zien dat normaliter in het echt zou hebben plaatsgevonden. Kijkers krijgen onder meer een toespraak van burgemeester Nicole Ramaekers en de uitreiking van de Uitstralingsprijs te zien. Daarnaast komen nieuwjaarswensen van burgers, verenigingen, stichtingen en ondernemers aan bod.

De film kan vanaf 1 januari worden bekeken op www.youtube.com/gemgulpenwittem.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu