VV Eijsden bakt oliebollen om clubkas te spekken

Print
VV Eijsden bakt oliebollen om clubkas te spekken

VV Eijsden houdt een oliebollenactie. Afbeelding: VV Eijsden

Eijsden -

Voetbalvereniging Eijsden houdt met ondersteuning van bakker Paulissen een oliebollenactie. De opbrengst komt ten goede aan de clubkas.

VV Eijsden hoopt dit bewogen jaar op deze manier alsnog positief af te sluiten. Als gevolg van de lockdown ligt het verenigingsleven immers al tijden stil en dat merken verenigingen ook aan hun inkomsten. Daarom lanceerde NOC*NSF onlangs al de website rondjevoorjeclub.nl, waar donateurs het bedrag dat normaliter aan een rondje in de kantine wordt gespendeerd kunnen doneren aan een sportvereniging naar keuze. Ook VV Eijsden kan op die manier worden gesteund. Met de oliebollenactie neemt de club echter ook het heft in eigen hand.

De baksels zijn te bestellen via de bestelpagina op www.bakkerijpaulissen.nl en kunnen op oudejaarsdag tussen 12.00 en 16.00 uur worden opgehaald. Wie een figuurlijk rondje wilt geven kan terecht op www.rondjevoorjeclub.nl.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen