VV Eijsden bakt oliebollen om clubkas te spekken

VV Eijsden houdt een oliebollenactie. © VV Eijsden

Eijsden -

Voetbalvereniging Eijsden houdt met ondersteuning van bakker Paulissen een oliebollenactie. De opbrengst komt ten goede aan de clubkas.

Redactie

VV Eijsden hoopt dit bewogen jaar op deze manier alsnog positief af te sluiten. Als gevolg van de lockdown ligt het verenigingsleven immers al tijden stil en dat merken verenigingen ook aan hun inkomsten. Daarom lanceerde NOC*NSF onlangs al de website rondjevoorjeclub.nl, waar donateurs het bedrag dat normaliter aan een rondje in de kantine wordt gespendeerd kunnen doneren aan een sportvereniging naar keuze. Ook VV Eijsden kan op die manier worden gesteund. Met de oliebollenactie neemt de club echter ook het heft in eigen hand.

De baksels zijn te bestellen via de bestelpagina op www.bakkerijpaulissen.nl en kunnen op oudejaarsdag tussen 12.00 en 16.00 uur worden opgehaald. Wie een figuurlijk rondje wilt geven kan terecht op www.rondjevoorjeclub.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal