Ria Joosten nieuwe voorzitter Business Breakfast Club Ronald McDonald Huizen Limburg

Print
Ria Joosten nieuwe voorzitter Business Breakfast Club Ronald McDonald Huizen Limburg

Ria Joosten. Afbeelding: archief De Limburger / Jeroen Kuit

Neer / Maastricht / Itteren -

Ria Joosten van het gelijknamige catering- en evenementenbedrijf in Neer, wordt per 1 januari 2021 de nieuwe voorzitter van de Business Breakfast Club Ronald McDonald Huizen Limburg. Ze neemt het stokje over van Leon Keppels (Horecahuis Limburg).

Keppels richtte de BBC Limburg op verzoek van de Ronald McDonald Huizen Limburg (Kindervallei en Huis Maastricht) op in 2014. De ontbijtclub van ondernemers uit Limburg heeft twee doelstellingen: het bieden van een platform voor informele ontmoeting én het financieel ondersteunen van de twee Limburgse Ronald McDonald Huizen, die voor hun voortbestaan afhankelijk zijn van donaties en giften.

De aangesloten ondernemers ontmoeten elkaar twee keer per maand om aan de ontbijttafel bijzondere thema’s met elkaar te bespreken. Het lidmaatschap van 250 euro per jaar gaat in zijn geheel naar het goede doel. Daarnaast gaat een gedeelte van de opbrengst per ontbijt ook naar de Ronald McDonald Huizen. In de afgelopen zes jaar heeft de BBC op deze manier bijna 75.000 euro kunnen doneren.

Kijk voor meer info op www.bbchuizenlimburg.nl

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu