CV de Brakkelerre uit Eckelrade komt met online carnavalsquiz als alternatief voor zitting

CV de Brakkelerre zet dit seizoen in op een online quiz. © CV de Brakkelerre

Eckelrade -

Carnavalsvereniging de Brakkelerre uit Eckelrade houdt zaterdag 16 januari een online carnavalsquiz, omlijst met optredens van de Knöppele, Frans Theunisz, DJ Coen, Gilbert Petit en Roger Villevoye.

Redactie

De quiz is in het leven geroepen als alternatief voor de jaarlijkse zitting, die eigenlijk die dag op de kalender stond, maar als gevolg van de lockdown werd geannuleerd.

„Carnaval 2021 gaat er enigszins anders uitzien door de corona-ellende. In een wereld van afstand houden en ontsmetten wordt het moeilijk om een polonaise te lopen of met elkaar te zingen. Toch laten wij ons niet door een virus buitenspel zetten”, meldt de vereniging op haar website.

Lees ook: Idee voor gezamenlijke carnavalsoptocht Sittard en Geleen blijft overeind: ‘Ik ga het gewoon nog eens proberen’

Om er toch nog wat van te maken, komt de vereniging dus met een quiz. „Het idee is dat men, afhankelijk van de dan geldende regels, met kleine groepjes samenkomt en meespeelt voor leuke prijzen. Daarnaast zal de avond gevuld worden met muziek, gelach en wellicht nog een verrassing.”

Deelname kost € 11,11, maar er kan onder meer € 111,- worden gewonnen. Aanmelden kan via www.brakkelerre.nl/quiz.