Koeman en De Jong met kater aan de oliebollen na puntenverlies tegen laagvlieger

Print
Koeman en De Jong met kater aan de oliebollen na puntenverlies tegen laagvlieger

Frenkie de Jong aan de bal. Afbeelding: AP

Trainer Ronald Koeman en middenvelder Frenkie de Jong hebben met FC Barcelona een nieuwe tik gekregen in de Primera Divisíon. De thuiswedstrijd tegen laagvlieger Eibar eindigde dinsdagavond in een teleurstellend gelijkspel: 1-1. Lionel Messi keek vanaf de tribune toe.

Voor rust leek Barcelona twee keer op voorsprong te komen, maar beide keren ging het feest van Martin Braithwaite niet door. De Deense spits schoot eerst een makkelijk gegeven penalty naast en dacht dit even later te herstellen door te scoren, maar de goal werd afgekeurd wegens buitenspel.

Na rust kreeg basisspeler Frenkie de Jong een enorme kans op de openingstreffer, maar de Oranje-international schoot de rebound veel te slap in. Aan de andere kant was het kort daarop wel raak: Kike García strafte verdedigend geklungel van Ronald Araújo feilloos af.

Kijk hier naar de nieuwe aflevering van ‘Komt dat Schot’, het online voetbalprogramma van De Limburger:

Komt dat Schot. Video: De Limburger

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu