Jan van Dijk vertrekt na vier seizoenen bij Chevremont

Print
Jan van Dijk vertrekt na vier seizoenen bij Chevremont

Afbeelding: Luc Lodder

Kerkrade / Eygelshoven -

Jan van Dijk vertrekt aan het einde van dit seizoen als trainer van VV Chevremont. De coach heeft er dan vier jaar opzitten bij de amateurclub uit Kerkrade.

Van Dijk en de club kwamen in onderling overleg tot de conclusie dat het voor beide partijen tijd is voor wat nieuws. De 64-jarige trainer heeft naar eigen zeggen een paar aanbiedingen van andere clubs uit de regio op zak en beslist binnenkort waar hij volgend seizoen aan de slag wil. „Ik heb het hier ongelooflijk naar mijn zin gehad, maar we geven elkaar nu wat vrijheid. Ik wil wel eens verder kijken en misschien is het voor de spelers ook wel goed om eens een ander gezicht te zien.”

Afgebroken

Jan van Dijk begon in 2017 bij Chevremont, dat toen net gedegradeerd was naar de eerste klasse. De oud-trainer van onder meer Roda JC en VVV eindigde met zijn ploeg achtereenvolgens als tweede en derde. Vorig afgelopen voorjaar stond Chevremont aan kop met een riante voorsprong, maar werd het seizoen vanwege corona afgebroken. Of het huidige seizoen wordt afgemaakt, is om dezelfde reden ook nog maar de vraag. Mogelijk heeft Van Dijk zijn laatste wedstrijd in dienst van Chevremont dus al achter de rug.