Peelpush volleybalt niet in lockdown

Print
Peelpush volleybalt niet in lockdown
Meijel -

De volleybalsters van Peelpush kiezen ervoor om in de komende lockdown niet te trainen en competitiewedstrijden te spelen. Dat is besloten in overleg met speelsters, staf en bestuur.

De Peelpush-vrouwen zouden op 17 januari voor het eerst weer in actie komen tegen Talentteam Papendal, in Meijel. De volleybalclub meldt dat ze alleen volleybal willen spelen op een voor alle betrokkenen veilige en verantwoorde manier. „We hebben als team en staf intensief met ons bestuur overleg gehad om af te wegen of deelname verantwoord is. Er dient een zeer lastige afweging te worden gemaakt, immers, het is een afweging tussen verstand en gevoel waar meerdere belangen een rol spel.”

De huidige lockdown duurt tot en met 19 januari. Een mogelijke latere instap wordt door Peelpush niet uitgesloten, als de omstandigheden dat rechtvaardigen. „Uiteindelijk is gekozen voor de veiligheid van speelsters, staf, crew, tegenstanders, maar ook collega’s en familieleden.” Het eerste herenteam speelt pas weer in het voorlaatste weekend van februari.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu