Kerstbomen inleveren in Bergen tot daags na Driekoningen

Print
Kerstbomen inleveren in Bergen tot daags na Driekoningen

Afbeelding: Getty Images/EyeEm

Afferden / Siebengewald / Bergen / Well / Wellerlooi / Aijen / Nieuw-Bergen / Heukelom / Knikkerdorp -

Inwoners van Bergen die van hun kerstboom af willen, moeten haast maken met opruimen.

De afgedankte bomen worden daags na Driekoningen al opgehaald door de buitendienst. Dat gebeurt op een aantal inzamelplekken in de gemeente. Tot donderdagmorgen 8.00 uur kunnen kerstbomen ingeleverd worden bij het kapelletje in Aijen, in het Heijmanspark ter hoogte van de skatebaan in Afferden, op het kerkplein (Kerkstraat) in Bergen, op het grasveld aan de Pieter Breughelstraat in Nieuw Bergen, op het plein bij De Klaproos in Siebengewald, bij de sportvelden achter het kerkhof in Well en op het kerkplein in Wellerlooi. Alleen op deze locaties worden bomen opgehaald, zonder pot of versiering.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen