Four Feet Nine maakt video in samenwerking met Cultura Nova Festival

Print
Four Feet Nine maakt video in samenwerking met Cultura Nova Festival

Tyson Ernste en de kunstenaar op de achtergrond aan het werk voor de video. Afbeelding: Jonathan Widdershoven

Heerlen / Hoensbroek -

Four Feet Nine, een online platform voor creatievelingen om zowel off- als online in contact te blijven met publiek, maakte in het kader van Cultura Nova Festival een nieuwe video.

In de video, die is opgenomen bij C-Mill nxt door (de voormalige Pliegerhal) in Heerlen, staan muziek, kunst en de locatie centraal. Muzikant Tyson Ernste en een kunstenaar van Stichting Getting Up spelen hierin de hoofdrol. Gedurende een uur zien kijkers een blanco zwart canvas veranderen in een compleet kunstwerk, waarbij Ernste verschillende muziekgenres de revue laat passeren.

Bekijk de volledige video hier.

Lees ook: ‘Een platform voor creatievelingen op unieke locaties’

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen