Twintig dumpplekken voor afgedankte kerstbomen in gemeente Venray

Print
Twintig dumpplekken voor afgedankte kerstbomen in gemeente Venray

Afbeelding: Stefan Koopmans

Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck -

Inwoners van de gemeente Venray kunnen hun kerstboom tot zaterdag kwijt op verschillende locaties in de wijken en kerkdorpen.

In Venray worden kerstbomen zonder pot of versierselen ingezameld bij de rondweg Brukske tussen de Verdistraat en Vivaldistraat, de sporthal in Landweert, weg in de Berg in Veltum, de grasvelden aan de Antoniusveldweg, Mgr. Verrietstraat en St. Jozefweg/Bevrijdingsweg en aan de Buizerdlaan/hoek Broekweg.

Verzamelplekken in de kerkdorpen zijn de Pastoor Verheggenstraat in Castenray, Heidseweg in Heide, Onder de Linde in Oirlo, het parkeerterrein tegenover de St. Jozefkapel in Smakt-Holthees, het kerkplein in Vredepeel, het bouwterrein De Vlies achter de kerk in Veulen, het plein tegenover de kerk in Leunen, de hoek Cuyperstraat/St. Leonardsweg in Wanssum, ’t Plein in Blitterswijck, tegenover café ’t Centrum aan de Dorpsstraat in Geijsteren, het dorpsplein in Oostrum, parkeerterrein Grootdorp in Merselo en het grasveld aan de Peter Janssenweg in Ysselsteyn. De ingezamelde bomen worden door de afvaldienst afgevoerd.

Vanwege de coronamaatregelen is er dit jaar geen kerstboomverbranding in Merselo en Ysselsteyn. Kerstbomen kunnen ook naar het milieustation worden gebracht.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf 1,04 per week.

Bekijk de aanbieding →