Auto maakt panoramafoto’s in gemeente Venlo

Print
Auto maakt panoramafoto’s in gemeente Venlo

Afbeelding: archief Peter Wijnands

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Een auto van het bedrijf Cyclomedia maakt van half januari tot en met maart foto’s in de gemeente Venlo vanaf de openbare weg.

De panoramafoto’s die worden gemaakt, worden gebruikt voor inspectie en beheer van de openbare ruimte en het voorbereiden van ruimtelijke plannen. Alle beelden worden vanaf de openbare weg gemaakt met een speciaal camerasysteem dat 360 graden kan draaien.

Herkenbare personen en kentekens worden op de foto’s onherkenbaar gemaakt, ofwel ‘geblurd’. De opnamen worden niet openbaar gemaakt.

Wie vragen heeft over of bezwaar wil maken tegen de foto’s die worden gemaakt, kan zich wenden tot Cyclomedia Technology BV via privacy@cyclomedia.com of via de contactpagina van de website.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen