Geen Moulin Blues in Ospel in 2021

Print
Geen Moulin Blues in Ospel in 2021

Afbeelding: Jeroen Kuit

Ospel -

Het festival Moulin Blues in Ospel gaat in 2021 niet door. Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus en de bijkomende onzekerheden kan het evenement ook in 2021 niet plaatsvinden. Dat laat de organisatie weten op Facebook.

De organisatie laat weten dat het een fikse teleurstelling is dat het er twee opeenvolgende jaren geen Moulin Blues in Ospel gehouden kan worden. De veiligheid en gezondheid van de bezoekers, vrijwilligers en de samenleving staat echter voorop. De huidige situatie biedt in zijn onvoldoende perspectief om het festival te organiseren. In 2022 hoopt de organisatie wel weer een Moulin Blues festival te houden.

Mensen die een ticket hadden voor de editie van 2020 en destijds hadden besloten dit om te zetten naar een ticket voor Moulin Blues 2021 zijn er twee opties. Er is een mogelijkheid om restitutie aan te vragen en hiermee het aankoopbedrag. Dit kan tot 6 februari. Er kan ook gekozen worden om het ticket om te zetten naar een ticket voor het eerstvolgende moment dat Moulin Blues georganiseerd wordt. Hiervoor hoeft geen actie te ondernomen worden.

Lees ook: ‘Blues is echt niet alleen voor oude lullen, hoor’

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →