Ad Rijkers krijgt bondsonderscheiding voor 4×11 jaar lidmaatschap van De Pinmaekers

Print
Ad Rijkers krijgt bondsonderscheiding voor 4×11 jaar lidmaatschap van De Pinmaekers

Afbeelding: De Pinmaekers

Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk -

Carnavalsvereniging de Pinmaekers uit Nederweert heeft Ad Rijkers in het zonnetje gezet vanwege zijn 4x11 jubileum. Rijkers was sinds het seizoen 1976/1977 lid van de Pinmaekers.

Rijkers was in de begin jaren de hoffotograaf. Hij zorgde dat alle activiteiten zoals bonte avonden en de boerenbruiloft werden gefotografeerd. Later verzette Rijkers ook ander werk achter de schermen. Zoals bijvoorbeeld bühne meester zijn tijdens de bonte avonden. Rijkers was enige jaren geleden al benoemd tot erelid van de Pinmaekers.

Een kleine afvaardiging van de Pinmaekers verraste Rijkers in het weekend vanwege zijn 4x11 jubileum. Rijkers kreeg bondsonderscheiding van de BCL. Zijn echtgenote reikte hem de onderscheiding uit onder toeziend oog van vorst Roland van Eijk en bestuurslid Geer Vaes.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →