De Flaarisse tonen oude beelden carnaval

Print
De Flaarisse tonen oude beelden carnaval

Prins Jeroen ging De Flaarisse voor in 2012. Afbeelding: Archieffoto Roger Dohmen

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Stadscarnavalsvereniging De Flaarisse heeft een tv-serie samengesteld over haar historie. De archiefbeelden worden de komende vijf weekenden uitgezonden bij streekomroep Bie Os. De historie van de prinsen staat komend weekend centraal, in uitzendingen op vrijdag en zaterdag. Te zien zijn prinsuitroepingen van de laatste jaren in de Hanenhof.

De weekenden daarna wordt achtereenvolgens teruggeblikt met hoogtepunten van de pronkzittingen, sleuteloverdrachten, kinderzittingen en kapelkesconcoursen. In de eerste twee weekenden van februari staan de optochten centraal. De uitzendingen zijn na uitzending door Bie Os ook te zien op YouTube en op de Facebookpagina van De Flaarisse.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →